6948589098 Πολυφήμου 3, Κομοτηνή thanos.nos@gmail.com
 
 
 
 
COFFEE APP
Παπανικολάου Αθανάσιος | Εμπόριο Καφέ Κομοτηνή 


Η επιχείρησή μας “Coffee App” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, δραστηριοποιείται από το 2009 με τη διανομή καφέ και συναφών προϊόντων, προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα, σε οικονομικές τιμές.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καφέ, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καφέδες, σοκολάτες ρόφημα, γρανίτες, τσάι, πουρέ για κοκτέιλ και άλλα πολλά συναφή προϊόντα που θα βοηθήσουν στην οργάνωση της επιχείρησής σας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
  
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η επιχείρησή μας Coffee App η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, σας προσφέρει καφέδες αλλά και ροφήματα, όπως σοκολάτες και τσάι μαζί με ότι άλλο χρειάζεστε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το τεχνικό τμήμα υποστήριξης της επιχείρησής μας, είναι διαρκώς κοντάς σας και έτοιμο να σας παρέχει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε τα ιδανικά για την επιχείρησή σας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τον καφέ προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η έμπειρη ομάδα με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνει την συντήρηση, το service και την αποκατάσταση βλαβών σε κάθε επαγγελματική μηχανή καφέ espresso αλλά και σε μηχανές γρανιτών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ