6948589098 Πολυφήμου 3, Κομοτηνή thanos.nos@gmail.com
hero image
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Coffee App - Παπανικολάου Αθανάσιος | Εμπόριο Καφέ Κομοτηνή 


Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η επιχείρησή μας “Coffee App” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, σας προσφέρει καφέδες αλλά και ροφήματα, όπως σοκολάτες και τσάι μαζί με ότι άλλο χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την απόλαυση σε ένα φλιτζάνι. 

Επίσης, σε εμάς θα βρείτε γρανίτες, πουρέδες για κοκτέιλ, επαγγελματικές μηχανές καφέ και γρανιτών καθώς και αναλώσιμα προϊόντα.

Κατέχοντας μια σημαντική θέση στο χώρο και έχοντας βαθιά γνώση της αγοράς, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα ικανοποιώντας της απαιτήσεις κάθε πελάτη και με στόχο μια αρμονική συνεργασία μαζί του.
 

 


 

 
ΚΑΦΕΔΕΣ
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από καφέδες espresso εξαιρετικών ποικιλιών, ελληνικούς καφέδες, καφέδες φίλτρου καθώς και στιγμιαίο καφέ.
 
 
ΤΣΑΙ
Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τσάι σε διάφορες γεύσεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να εξασφαλίσετε την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Έχουμε προσεκτικά επιλέξει τις καλύτερες γρανίτες ειδικά για εσάς και την επιχείρησή σας. Γρανίτες σε πολλές και υπέροχες γεύσεις φρούτων που σίγουρα θα μαγέψουν τους πελάτες σας.
 

 

 
ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΡΟΦΗΜΑ
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει σοκολάτες τις οποίες μπορείτε να τις απολαύσετε κρύες και ζεστές. 
 
 
ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
Οι πουρέδες φρούτων έχουν μεγάλη εφαρμογή στο χώρο των cocktail bars καθώς αντικαθιστούν τα φρέσκα φρούτα και προσφέρουν σταθερή ποιότητα. Έστι και εμείς σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να επιλέξετε αυτές που επιθυμείτε.
 
 
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Για να εξοπλίσετε πλήρως την επιχείρησή μας, η επιχείρησή μας, διαθέτει και σας προσφέρει πλαστικά ποτήρια, χάρτινα ποτήρια, θήκες καφέ, καλαμάκια και πολλά ακόμα αναλώσιμα προϊόντα.
 

 

 
ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ
Η επιχείρησή μας, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονες μηχανές καφές τις οποίες σας τις προσφέρει με την μορφή χρησιδανεισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΝΙΤΑΣ
Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από μηχανές γρανίτας για να προσφέρετε απροβλημάτιστα στους πελάτες σας αυτό το ξεχωριστό ρόφημα.
 
 
 
 
 
ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ
 
στην ποιότητα των προϊόντων μας, η επιχείρησή μας, κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές.