6948589098 Πολυφήμου 3, Κομοτηνή thanos.nos@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
COFFEE APP 
Παπανικολάου Αθανάσιος | Εμπόριο Καφέ Κομοτηνή 


Η επιχείρησή μας “Coffee App” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή, δραστηριοποιείται από το 2009 με τη διανομή καφέ και συναφών προϊόντων, προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα, σε οικονομικές τιμές.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καφέ, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καφέδες, σοκολάτες ρόφημα, γρανίτες, τσάι, πουρέ για κοκτέιλ και άλλα πολλά συναφή προϊόντα που θα βοηθήσουν στην οργάνωση της επιχείρησής σας.

Όλα τα προϊόντα μας επιλέγονται με γνώμονα την ανώτερη ποιότητα έτσι ώστε οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας να απολαμβάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να προσφέρουν με την σειρά τους στους δικούς τους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.
 

 


 

   
   
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Παράλληλα, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προμηθεύσει με σύγχρονες μηχανές καφέ και γραντινών, ενώ διαθέτει και τεχνικό τμήμα υποστήριξης για την άμεση επισκευή καθώς και για το απαραίτητο service των μηχανών.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ και γενικά σε χώρους εστίασης στην Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη. Ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, οι σύγχρονες μηχανές μας και η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε αποτελούν τους λόγους για τους οποίους πρωταγωνιστούμε στο χώρο του καφέ σε όλη την Κομοτηνή.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τον καφέ προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. 
   

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.