6948589098 Πολυφήμου 3, Κομοτηνή thanos.nos@gmail.com
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Coffee App - Παπανικολάου Αθανάσιος | Εμπόριο Καφέ Κομοτηνή 


Η επιχείρησή μας “Coffee App” η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή,  παρέχει πλήθος υπηρεσιών με γνώμονα την ικανοποίηση κάθε επιχειρηματία στην Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

Κυμαίνονται σε ένα μεγάλο εύρος, ξεκινώντας από προμήθεια πρώτων υλών και μηχανημάτων στον χώρο κάθε επιχείρησης, στον έλεγχος και την συντήρηση αυτών, μέχρι και τεχνική υποστήριξη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η έμπειρη ομάδα με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνει την συντήρηση, το service και την αποκατάσταση βλαβών σε κάθε επαγγελματική μηχανή καφέ espresso αλλά και σε μηχανές γρανιτών.
 

 


 

   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Ολοκληρωμένο Service
    Ανακατασκευή μηχανήματος
    Επισκευή βλάβης
   
  Διαθέτοντας μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, η επιχείρησή μας, προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε κάθε επιχείρηση εστίασης που επιδιώκει τη μέγιστη απόδοση και ικανοποίηση των πελατών της.
   
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρουμε service υψηλού επιπέδου με λύσεις για κάθε πρόβλημα, ανεξάρτητα από τη μηχανή καφέ που χρησιμοποιεί.

Στόχος μας είναι η αίσθηση της ασφάλειας, της ταχείας εξυπηρέτησης και της άμεσης ανταπόκρισης σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει στις μηχανές των συνεργατών μας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.